Skip to content

12/01/2021 News

Peugeot і Total Lubrifiants святкують 25-річчя партнерства

Peugeot і Total Lubrifiants святкують 25-річчя партнерства
Peugeot і Total Lubrifiants святкують 25-річчя партнерства

Більше 25 років тому розпочалася співпраця Peugeot і Total Lubrifiants. Із 1995 року й дотепер компанія Total залишається рекомендованим партнером брендів PSA Group у сфері мастильних матеріалів для авто. Групу PSA й Total об'єднують спільні цінності: інновації, досвід і якість, продуктивність, повага до клієнтів і командний дух.

Разом команди працюють й обмінюються отриманими результатами, щоб стимулювати наукові дослідження в галузі новітніх технологій, збільшити продуктивність і забезпечити економію пального.

Партнерство Peugeot і Total Lubrifiants має чотири основні складники, як-от:

  • Сучасні дослідження та інноваційні розробки. Ми впроваджуємо останні інновації для поліпшення характеристик, зменшення викидів CO2 й захисту двигунів автомобілів. Такими є основні цілі мастильних матеріалів, створених Total і Peugeot.
  • Перша заливка авто із заводу Peugeot маслами Total. Купуючи новий Peugeot, ви можете бути впевнені в якості та оригінальності мастильних матеріалів Total.
  • Мистецтво продажів й інженерної думки. Total організовує навчальні програми для мережі Peugeot, а також ділиться інформацією про останні розробки й стандарти у сфері продуктивності та економії пального.
  • Мотоспорт. Із 1995 року Peugeot і Total — партнери в різних видах автоспорту, як-от: Rallycross, Endurance, Rally-Raid і Pikes Peak International Hill Climb. Це дає змогу відкривати нові ресурси моторних масел, тестувати та впроваджувати у продукт інноваційні розробки.

У 2017 році команда Peugeot і Total Peugeot 3008 DKR удруге поспіль виграла ралі «Дакар», посівши три перші сходинки. Peugeot і Total також беруть участь у чемпіонаті World RX із командою Peugeot-Hansen і 208 WRX.

У 2020 році Total об'єднала зусилля з проєктом «Гіперкар Ле-Ману» (LMH). Цей проєкт відкриває нові можливості для розвитку всієї енергетичної системи автомобіля: мастильних матеріалів, пального, акумуляторів. Гоночні машини Peugeot дають Total змогу випробувати свої масла в екстремальних умовах, щоб забезпечити оптимальну продуктивність автомобілів Peugeot.
Рука об руку ми працюємо над створенням найкращого моторного масла для вашого автомобіля. Шукаєте масло, гідне вашого авто? Ознайомтеся з асортиментом масел Total Quartz.