Skip to content

25/03/2021 News

Оголошено найкращі авто 2021 року

Переможців Всеукраїнської акції «Автомобіль року — 2021» визначено! 

Вчора, 24 березня, після кількох місяців активних тестувань і голосування громадського й експертного журі організатори підрахували голоси в головних, додаткових та спеціальній номінаціях й оголосили назви моделей авто, яким належать серця українських автомобілістів. У Києві в відбулася онлайн-церемонія нагородження переможців акції «Автомобіль року в Україні 2021».

Цьогоріч в акції взяли участь 44 автомобілі, із них 25 боролися за перемогу в головних номінаціях. Претендентів на перемогу обирало громадське журі, а представники експертного журі перевіряли учасників акції на тест-драйві, після чого голосували за фіналістів головних номінацій. 

За підсумками голосування обох журі були названі переможці. 

«Акція Автомобіль Року в Україні цього разу відбувається вже в двадцятий раз, і Total вже багато років є надійним партнером, так як наші цілі спільні. Ми також підтримуємо прагнення людей долучатися до світу високих технологій та відповідального споживання», - зауважив директор Тотал Україна Станіслав Фролов. – «Нам надзвичайно приємно, що навіть у буремні часи, нашими спільними зусиллями ми реалізуємо такі амбітні проекти як Автомобіль Року в Україні. Тож, давайте рухатись далі, та дізнаємось які авто Україна визнала кращими в двох головних номінаціях!»

Отже, зустрічайте найкращі авто року в головних номінаціях: 

«Легковий автомобіль 2021»: SKODA OCTAVIA.
«Кросовер / SUV 2021»: PEUGEOT 2008.

 

Автомобіль року — 2021

 

Переможці в додаткових і спеціальній номінації розподілилися таким чином: 

«Автомобіль преміум сегменту»: Mercedes-Benz E-Class.
«Співвідношення ціни та якості»: Citroen C3.
«Електромобіль/плагін-гібрид»: Porsche Taycan.
«Гібрид»: Honda CR-V Hybrid.
«Сімейний автомобіль»: Opel Zafira Life.
«Дизайн»: Porsche Taycan.
«Комерційний автомобіль»: Opel Vivaro.
Спеціальна номінація «Спортивна модифікація»: Audi RS 6.

 

 

Нагадаємо, що Всеукраїнська акція «Автомобіль року» проводиться вже 20 років поспіль. У визначенні фаворитів вітчизняного ринку беруть участь громадськість, журналісти спеціалізованих видань й експерти. Акція покликана популяризувати якісні автомобілі та в такий спосіб визначити, які авто їздитимуть українськими дорогами. 

Про акцію

Всеукраїнську акцію «Автомобіль року в Україні» було засновано у 2001 році. Акція є найбільш авторитетною подією в автомобільній індустрії у виборі кращих автомобілів року. Метою акції є представлення журналістам і громадськості автомобілів офіційних імпортерів нових моделей, що дебютують у поточному році. Переможці у головних і додаткових номінаціях визначаються за результатами голосування Експертного та Громадського журі. З метою підтвердження прозорості з 2017 року за процесом голосування стежить міжнародна аудиторська компанія Baker Tilly (ТОВ «Бейкер Тіллі Україна»).
Організатор акції – ТОВ «АВТОМЕДІА АГЕНТСТВО», за участі Всеукраїнської Асоціації Автомобільних Імпортерів і Дилерів (ВААІД), Асоціації автовиробників України «УкрАвтопром» (УАП), Транспортної академії України (ТАУ), Федерації роботодавців автомобільної галузі України (ФРАУ), ГО «Автомобільна федерація України» (ФАУ) та ГС «Національна рада з безпеки дорожнього руху» (НБДР), Першого автомобільного телеканалу та автомобільного порталу Автоцентр.

Генеральний партнер акції – моторні оливи TOTAL QUARTZ.
Фінансовий партнер акції – Креді Агріколь Банк.
Страховий партнер акції – страхова компанія ARX.
Юридичний партнер акції – юридична група LCF.

Деталі акції на www.autoroku.ua