Skip to content

16/04/2021 Press release

Компанія «Тотал Україна» отримала нагороду «Вибір країни –2020»

Total - вибір країни
Total - вибір країни

Київ, 14 квітня 2021 – Компанія «Тотал Україна» отримала нагороду «Вибір країни – 2020» та опинилась у рейтингу найкращих українських підприємств. 

Національна премія «Вибір країни – 2020» щороку вручається компаніям, які роблять вагомий внесок у розвиток та майбутнє України. В основі рейтингу — ефективність менеджменту, показники продажів продукції та впізнаваності бренду на ринку. Оцінку проводять незалежні експерти за результатами порівняльного аналізу економічних показників, а також соціальних і маркетингових досліджень, затверджених всесвітньою дослідницькою організацією WAPOR. Переможці обираються завдяки FinScore і MarketScore — скоринговим індексам фінансової стійкості компаній, що розраховуються аналітичним відділом «Вибір Країни» на підставі основних фінансових індикаторів.

Варто зауважити, що 2020 рік видався плідним для компанії Total, навіть попри обмеження, спричинені пандемією в усьому світі. Бренд виступив партнером Чемпіонату України з шосейно-кільцевих мотоперегонів SBK.UA, змагань «Найсильніший пожежник-рятувальник» до Дня рятувальника України, а також найбільшої агропромислової виставки Східної Європи «Агро-2020». 

Крім того, 2020 став роком великих інновацій для Total. Були створені нові формули моторних мастильних матеріалів, а також презентовано новий дизайн упаковки. 

Як зазначає директор «Тотал Україна» Станіслав Фролов, те, що результати роботи компанії визнала професійна спільнота, свідчить про високий рівень продукції та довіру споживачів.  

«Ми постійно працюємо над тим, аби поліпшити якість продукту і залучаємо найкращих технічних експертів для впровадження інновацій. 2020 рік приніс багато викликів для бізнесу по всьому світі. Однак, премія “Вибір країни” демонструє, що “Тотал Україна” успішно впоралася з ними і заслуговує довіру на ринку. Такі результати лише надихають і надалі будуть щоденно вдосконалювати нашу роботу».

Зазначимо, що українські споживачі регулярно відзначають заслуги «Тотал Україна» на ринку. Наприклад, компанія отримала винагороду «Компанія року –2019» — премію, якою щорічно Всеукраїнський галузево-аналітичний центр визначає найкращі підприємства країни, що роблять вагомий внесок у розвиток економіки регіону.