Skip to content

14/05/2020 News

Компанія «Тотал Україна» отримала національний сертифікат «Компанія року 2019»

Щорічно Всеукраїнський галузево-аналітичний центр визначає найкращі компанії країни, які роблять вагомий внесок у розвиток економіки регіону. За підсумками 2019-го року компанія «Тотал Україна» також отримала визнання за результатами незалежної системи оцінки підприємств України. 

Так, українське представництво Total отримало нагороду «Компанія року-2019». Як зазначили організатори, ТОВ «Тотал Україна» нагороджено сертифікатом «за вагомий внесок у розвиток економіки регіону, здобуття права першості в галузі та відмінну динаміку розвитку підприємства». 

Варто зазначити, що 2019-й рік для компанії Total видався дійсно насиченим та плідним. Бренд виступив спонсором акції «Автомобіль року-2020», генеральним партнером Чемпіонату України з шосейно-кільцевих перегонів та взяв участь у численних інших заходах. 

Як зазначає директор «Тотал Україна» Любов Пелліззарі, нагорода від Всеукраїнського галузево-аналітичного центру надихає на нові досягнення: 
«Для нас важливо, що результати нашої праці не залишаються непоміченими. Кращі технічні експерти працюють над якістю продукції Total та постійно впроваджують інновації, щоб наш споживач міг сказати: «Total – олива, якій я довіряю!». Нагорода «Компанія року» доводить, що ми стараємося не даремно. Ми відчуваємо додаткову енергію, щоб робити  для наших клієнтів більше і працювати ще краще!».