Skip to content

05/12/2020 News

Громадськість голосує за кращі автівки в рамках Всеукраїнської акції «Автомобіль року в Україні 2021»

19 років поспіль завзяті автомобілісти слідкують за перебігом Всеукраїнської акції «Автомобіль року в Україні». У межах цього заходу громадськість, автомобільні журналісти та експерти визначають фаворитів ринку у головних номінаціях — «Легковий автомобіль» та «Кросовер/SUV». Крім того, у цьому році журі обиратиме переможців у кількох додаткових і спеціальних номінаціях. Цьогоріч це: 

  • «Електромобіль/плагін-гібрид»;
  • «Гібрид»;
  • «Сімейний автомобіль»;
  • «Автомобіль преміум-сегменту»;
  • «Співвідношення ціна/якість»;
  • «Дизайн»;
  • «Комерційний автомобіль»;
  • Спеціальна номінація: «Спортивна модифікація». 

5 грудня 2020 року розпочався перший етап голосування Громадського журі, який триватиме до кінця січня 2021-го. За правилами акції автомобілі-переможці у головних, додаткових та спеціальних номінаціях визначаються за сумою балів, набраних за результатами голосування двох журі: Громадського та Експертного. 

Автомобілі, які входять у фінал голосування Експертним журі у головних номінаціях, визначаються Громадським журі в результаті голосування на сайті www.autoroku.ua по 5 у кожній із головних номінацій – 5 фіналістів у номінації «Легковий автомобіль 2021» та 5 фіналістів у номінації «Кросовер/SUV 2021».

Проголосувати за улюблений бренд та модель авто можна на сайті www.autoroku.ua протягом грудня-січня 2020-2021 рр.. Серед усіх, хто голосує, організатор акції — видання «Автоцентр» — розігрує цінні подарунки. Так від генерального партнера акції учасники голосування мають змогу отримати 50 л преміальної моторної оливи Total Quartz, а найбільшому щасливчику від організаторів акції дістанеться Головний приз — Apple MacBook Pro. 

Після голосування Громадського журі та обрання 5 фіналістів у кожній з головних номінацій вибір громадськості протестують на собі представники Експертного журі під час тест-драйву, що відбудеться у другій половині лютого. І вже у березні, за результатами обох голосувань Громадського та Експертного журі оголосять кращий легковий автомобіль 2021, найкрутіший кросовер/SUV 2021, а також переможців додаткових та спеціальних номінацій.

Генеральним партнером акції виступила компанія «Тотал Україна». Дружба з виданням «Автоцентр» триває вже багато років поспіль, адже «Тотал Україна» щиро піклується про автомобільний ринок України. Сержан Віктор, менеджер з маркетингу Тотал Україна, зазначив: 

«Вибір кращих авто в Україні — це завжди трохи бентежно, адже по суті обирають автівки, які будуть їздити нашими дорогами. Мета акції «Автомобіль року в Україні» — сприяти популяризації серед громадськості нових моделей автомобілів, виробники яких з кожним роком поєднують у своїх творіннях новітні технологій та відповідальне ставлення до екології , що безпосередньо перекликається із принципами нашої компанії. І ми раді брати участь у такій важливій місії.» 

Слідкуйте за нашими оновленнями — до визначення кращих залишилося лише кілька місяців.