Skip to content

23/01/2020 News

Формула E і Total: співпраця, що формує майбутнє електромобілів

Нещодавно, партнер Total, команда DS TECHEETAH отримала нагороду на Формулі Е. Антоніо Фелікс да Коста виборов друге місце на E-Prix в чилійському місті Сантьяго. 

Це далеко не перший титул команди у співпраці з Total. Але кожна перемога у цьому турнірі, не просто ще одна медаль, — це перемога автомобільної промисловості. 

ФОРМУЛА Е: ЛАБОРАТОРІЯ МАЙБУТНЬОГО

Доки мільйони фанатів слідкують за Формулою 1, паралельно розвиваються змагання, які наближають майбутнє — чемпіонат електричних болідів. 

У 2012 році Міжнародна автомобільна федерація оголосила про створення нового класу автоперегонів для електромобілів із відкритими колесами.  Турнір розглядався не просто як змагання. Основна функція полягала у пошуку нових технологій для електромобільної промисловості та популяризації електромобілів. 

Перші перегони відбулися у 2014 році в Пекіні з 10 командами. Участь брали 20 пілотів, та 40 автомобілів. Тоді акумулятори болідів не витримували всю трасу без підзарядки, тому пілоти змінювали авто через 25-30 хвилин після старту.  

Зараз електромобілі нового покоління витримують 45 хвилин перегонів на одній підзарядці, розганяються до 100 км/год менш ніж за 3 секунди, а їх швидкість обмежують до 225 км/год.

 

 

ПЕРЕМОГИ DS-TECHEETAH З ІННОВАЦІЙНИМИ ПРОДУКТАМИ TOTAL

У 2018 році Total розпочав співпрацю з командою DS-TECHEETAH, під час якої були створені електромобільні рідини нового покоління.

Щоб не провокувати електричне замикання і затримувати поширення струму, Total розробив для електромобілів рідини з особливими ізоляційними характеристиками. Крім того, були створені оливи, які швидше та ефективніше охолоджують механізми, адже електричний двигун забезпечує вищу продуктивність із більшим вивільненням тепла.

Непереборне прагнення до перемоги протягом 2 років співпраці з Total, вивели DS-TECHEETAH у лідери сучасної Формули Е. DS-TECHEETAH стала переможцем серед команд у 2019 році та серед пілотів у 2019 та 2018 роках на чолі з Жаном-Еріком Вернем.

Total продовжує працювати з DS-TECHEETAH над сучаснішими та ефективнішими технологіями у сфері електричної автопромисловості. З кожним днем і кожними перегонами ми наближаємо не тільки мобільність на джерелах відновлюваної енергетики, але і вирішення екологічних та кліматичних проблем.

Детальніше про Формулу Е

  • Формула E і Total

  • Формула E і Total

  • Формула E і Total

  • Формула E і Total

  • Формула E і Total

  • Формула E і Total

  • Формула E і Total

  • Формула E і Total